24 Kasım 2010 Çarşamba







            Lush dükkanlarının önünden geçen herkes eminim ki dalgın bile olsa hemen farketmiştir.Çünkü adeta bir pastane görümüne sahip renk renk kremalı pasta görünümlü etrafa müthiş koku saçan envai çeşit sabunun olduğu bir dükkan.İçeri girip sabunlara bakıp hangisini alacağınıza büyük ihtimal zor karar verirsiniz ve onları yememek için kendinizi zor tutarsınız.
           Lush,20 sene önce İngiltere'de kurulmuş bir kozmetik markasıdır.Bütün ürünler tamamen el yapımıdır.Bitki özleri ve aromatik yağların kullanıldığı Lush 2006 yılında doğal hayatın korunması için verdiği destek ve hayvanlar üzerinde test yapılmasına karşı politikalarından dolayı ödüllendirilmiştir.
          Saç bakım ürünleri,duş ürünleri,taze yüz maskesi,şampuanlar,kişisel bakım,masaj kremleri,sabunlar ve katı parfümlerin yanı sıra değer verdiğiniz kişilere uygun hediyelerde bulabilmeniz mümkün.
                                                                                                                                                                                                                                  


Pembeyi seven genç müşterilere uygun,iki tane en favori ürün paketlenmiş.Yılbaşında herkes birbirine alabilsin diye de fiyatı uygun tutulmuş.
İÇERİK
Creamy Candy banyo köpüğü,Rock Star sabun 40 gr
fiyat:19,9 TL



 
  Özellikle kış aylarında vücudumuzun düzgün çalışması için C vitaminine ihtiyacımız vardır.Beslenmenizde turunçgilleri artırırken vücudunuzu sıkılaştırmak içinde C vitaminli ürünler kullanmayı unutmayınız.
İÇERİK
Champagne Supernova Balistik,Avobath Balistik,Happy Sabun,Happy Hippy duş jeli,Each Peach masaj kremi
fiyat:64,9 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder